Moarte. Durere. Lacrimi.
|
10 Oct 2010, 21:26
|||
|
|||
"Iar ea se pare ca incerca doar sa ma omoare", se auzira vorbele lui Cryss, care din clipa in clipa era cat pe ce sa lesine, daca o mana binevoitoare nu ar fi prins-o.Era Lily,care sarise din pat, improscandu-si sangele pe parchet si reusind sa ma sustina.
Totul devenea neclar, in ceata, apoi simteam ca aveam sa mor, dar responsabilitatea si vointa de a trai ma trezise inca o data. Chiar si in aceste momente critice, imi revenea umorul, caci ma simteam ca in filmele acelea tragice : "Sunt prea tanara ca sa mor !!!", lucru pe care atunci cand ul spusesem ma facuse sa zambesc. Cu toate ca trupul ma durea ingrozitor, m-am ridicat si am privit sadic cum Veronica suferea, desi stiam ca puteam sa-i fac orice in momentul acela, nu am actionat, caci stiam ca avea sa-mi para rau. In schimb imi invinsesem un nou imbold spre lesin si incepusem sa-i dezinfectez rana lui Lily, asa cum vazusem ca o faceau incuiatii, pe motiv ca Magie multa nu prea aveam in mine. "Pansamentul..... iar acum esti gata !!!!", i-am zis eu lui Lily, incercand sa-mi ascund groaza muribunda de atata durere. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |