Moarte. Durere. Lacrimi.
|
11 Oct 2010, 13:39
|||
|
|||
Eram ingrozita de ce facuse Veronica si tot felulul de ganduri ce imi invadara mintea ma nelinisteau...
Ii eram foarte recunoscatoare lui Crystal caci in ciuda durerii pe care o simtea avuse grija si de mine si imi dezinfectase cu mare atentie rana si apoi pansand-o... As vi vrut si eu sa le ajut pe cercetase Bree era nemiscata la podea asa ca acum putand sa o ridic am asezat-o pe un pat langa cel al lui Cryss. Vroiam cu disperare sa le ajut dar nu stiam ce sa fac. Dupa ceva timp de gandire imi venise in sfarsit o idee mi-am amintit de o potiune pe care mi-o daduse profesorul de potiuni cand a explodat continutul fierbinte al ceaunului si m-a improscat si pe mine provocandu-mi cateva arsuri... Nu stiam daca avea sa functioneze dar merita sa incerc. Am intrebat-o pe Cryss: "-Stii unde tine Madam Pomfrey potiunile?" Aceasta se uita mirata la mine si am continuat: "-La ora de potiuni am avut un accident si m-am ales cu cateva arsuri iar profesorul mi-a dat sa beau o potiune vindecatoare ma intrebam daca ar funciona si in cazul vostru daca asa gasi-o." am spus dintr-o suflare. Cercetasa isi intrepta mana catre un dulap dintr-un colt al camerei si de atat aveam nevoie m-am indreptat spre dulap si l-am dechis. Erau o goraza de potiuni si tot ce stiam despre potiunea aceea vindecatoare era ca avea culoarea alb galbuie si se afla intr-o sticluta foarte mica. Am luat toate sticlutele mici pe carea le-am gasit si am inceput sa le verific culoarea. Dupa putin timp am gasit ce imi trebuia, sticluta mica cu continutul alb-galbui. Desi era putina trebuia sa imi ajunga pentru ca nu trebuiau decat trei picaturi. M-am indreptat intai spre Cryss dandu-i potiunea si apoi spre Bree... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |