Thread Closed 
Moarte. Durere. Lacrimi.
11 Oct 2010, 13:39
Eram ingrozita de ce facuse Veronica si tot felulul de ganduri ce imi invadara mintea ma nelinisteau...
Ii eram foarte recunoscatoare lui Crystal caci in ciuda durerii pe care o simtea avuse grija si de mine si imi dezinfectase cu mare atentie rana si apoi pansand-o... As vi vrut si eu sa le ajut pe cercetase Bree era nemiscata la podea asa ca acum putand sa o ridic am asezat-o pe un pat langa cel al lui Cryss. Vroiam cu disperare sa le ajut dar nu stiam ce sa fac.
Dupa ceva timp de gandire imi venise in sfarsit o idee mi-am amintit de o potiune pe care mi-o daduse profesorul de potiuni cand a explodat continutul fierbinte al ceaunului si m-a improscat si pe mine provocandu-mi cateva arsuri...
Nu stiam daca avea sa functioneze dar merita sa incerc. Am intrebat-o pe Cryss:
"-Stii unde tine Madam Pomfrey potiunile?"
Aceasta se uita mirata la mine si am continuat:
"-La ora de potiuni am avut un accident si m-am ales cu cateva arsuri iar profesorul mi-a dat sa beau o potiune vindecatoare ma intrebam daca ar funciona si in cazul vostru daca asa gasi-o." am spus dintr-o suflare.
Cercetasa isi intrepta mana catre un dulap dintr-un colt al camerei si de atat aveam nevoie m-am indreptat spre dulap si l-am dechis.
Erau o goraza de potiuni si tot ce stiam despre potiunea aceea vindecatoare era ca avea culoarea alb galbuie si se afla intr-o sticluta foarte mica. Am luat toate sticlutele mici pe carea le-am gasit si am inceput sa le verific culoarea.
Dupa putin timp am gasit ce imi trebuia, sticluta mica cu continutul alb-galbui.
Desi era putina trebuia sa imi ajunga pentru ca nu trebuiau decat trei picaturi.
M-am indreptat intai spre Cryss dandu-i potiunea si apoi spre Bree...

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Moarte. Durere. Lacrimi. - by Odette B. Malfoy - 11 Oct 2010, 13:39

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu Hurio Ricarde Monontoia 23 5,124 25 Apr 2011, 21:03
Last Post: Ema Snow