Moarte. Durere. Lacrimi.
|
11 Oct 2010, 18:37
|||
|
|||
Eram ingrozita de ce facusem, dar potiunea trebuia sa fie buna din moment ce Bree se simtea cat de cat bine. Intradevar mi se parea ciudat ca am inceput sa ajut crecetase insa nu puteam sa le las asa dupa ce m-au ajutat atat de mult, totusi nu aveam o inima de gheata.
Am facut un pas uriasa catre potiune si am inceput sa urmez instructiunile lui Bree. Nu era foarte dificil dar necesita multa atentie chiar foarte multa mai ales din partea unei neatente cum eram eu. Inca ma intrebam " Cum am putut cadea in halul asta!?" dupa ce adaugasem ultimele ingrediente suplimentre celor 2 potiuni amestecate m-am indreptat tremurand din toate incheieturile spre Bree: -" Aaa Bree parca..? am intrebat eu suspinand." Cercetasa aproba si intinse mana dupa potiune, i-am dat-o fara sa mai zic un cuvand si m-am asezat pe un pat din apropiere gandindu-ma... Nu imi puteam explica ce se intamplase cu acea potiune, din cand in cand mai aruncam cate o privire prin camera ma uitam la Ronnie care imi arunca priviri pline de dispret la Bree care statea nemiscata si la Cryss care era intr-o stare groaznica. Tot asteptam dar peste 10 minute de cand ii dadusem potiunea lui Bree aceasta nu facuse nimic asa ca am intrebat suparata: "-Ce e? Sa stii ca nu am otravit-o, nici pe asta nici pe cealalta..." Dar Bree se uita la mine cu o expresie ciudata pe chip si imi zise doar ca trebuie sa astepte treizeci de minute pata sa o potata administra. M-am intors inapoi in patul cel mai indepartat si am inceput sa astept cu lacrimile siroindu-mi pe obraji "Inca putin imi tot repetam incercand sa ma liinistesc". Tot felul de ganduri sumbre imi treceau prin minte, iar daca Cryss patea ceva si mai grav sau mai rau sa moara era vina mea, numai vina mea. Stateam acolo si plangeam cand... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |