Exact ca o stea !?!
|
11 Oct 2010, 22:47
|||
|
|||
"Trebuie sa stii sa tregi de sforile care te tin in viata, tinand cont deasemenea de miscarile celorlalti, incercand sa te contopesti cu lumea.... nu cu oamenii, doar cu lumea ! "
..... o LINISTE ISTOVITOARE se asternu aspura noastra, fara ca macar un ciripit de pasare sa ne fi trezit din visare, o visare placuta, care parca spunea : Ma inviti in lumea ta ? O simpla vorba, sau poata lucirea din ochii lui Rose, imi daduse vointa de a trai, speranta zilei de maine si un chef nebun de plimbare, de petrecere, de frumos. "Te provoc la dans,haide miscate-n balans
Arata ce poti,fi cel mai bun dintre toti, Ringul meu de dans,tre' sa fii mereu c-un pas ina..,pas inainte,lasa-ne fara cuvinte ! " Oare eram nebuna, sau doar diferita ? Nu stiam insa ma obisnuisem cu mine insumi, iar asta nu putea schimba nimeni, poate doar ... doar ... TOT EU !!! Si acum vroiam sa privesc macar pentru cateva clipe lumea pe de alta parte : "Paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol ?"
Lucru ce simboliza.... Oare tocmai imi scazuse tristetea din mine, sau crescuse veselia ?!? Nu, nu puteau fi amandoua, nu puteau fi fiindca nu permiteam eu si cum mai zisesem, aceasta era CARTEA MEA !!! ... Faceam ce doream cu ea... Dar probabil, la sfarsitul zilelor mele, un timp indelungat, aveam sa o dau cuiva, sa-mi stie si altcineva viata... "Acum unde vrei sa mergem ? ", am intrebat eu triumfatoare rugandu-ma ca prietenii mei sa impartaseasca aceasi bucurie si entuziasm. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|