Salazar Slytherin
|
12 Oct 2010, 15:45
|||
|
|||
Si eu cred ca ma pot numi un viperin, mai putin partea cu sange pur. Dar a fi viperin nu este ca o corvoada( gen: Daca sunt viperin trebuie sa fiu rau, etc.) a fi viperin este o onoare si trebuie sa o tratam ca atare. Putem sa facem rost de putere, inteligenta si tot ce trebuie unui viperin prin lupta. Caci casa ne formeaza ca oameni in viitor, iar viitorul nostru nu e sa ramanem ultimii, ci sa fim cat mai sus. Ce conteaza ca cercetasii sunt supra apreciati(bravo pentru comentariu Harper).Si Kennya nu e adevarat ca suntem putini. Adica e adevarat, dar asta inca nu inseamna ca suntem in inferioritate. Putem face, sper, multe lucruri din cele pe care ti le-ai propus, daca e sa o luam asa.
Deci, in concluzie, HAI VIPERINI!!! OOC:As vrea sa ma adaugati si pe mine pe lista de viperini, caci am trimis mesaj si lui Raizen si lui Kennya si inca nu s-a intamplat nimic! Edit by Iseult Cromwell: Aylee, te bag imediat ce fac putina 'curatenie' pe-aici. S-a cam asternut praful, nu-i asa, baieti?:-w Aa...Da..era sa uit..de acum incolo, eu sunt Seful de Casa la Vipi.Daca aveti vreo nelamurire, PM me. ![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ryan Slytherin | Ryan Slytherin | 17 | 3,387 |
09 Aug 2008, 18:03 Last Post: Ginny Malfoy |
|
Kennya Slytherin | Kennya Allen | 7 | 1,921 |
23 Jun 2008, 22:38 Last Post: Kennya Allen |