Moarte. Durere. Lacrimi.
|
13 Oct 2010, 15:13
|||
|
|||
Ma bucuram nespus ca am reusit sa fac altceva inafara de a creea probleme. Eram foarte bucuroasa cand am vazut ca Cryss se simte bine. Ceva totusi era in neregula cu ea dar am zis ca a fost un blestem foarte puternic si ii va trece.
Intre timp acel blestem se intoarse din nou asupra lui Ronnie. Ne era frica sa nu mai incerce sa-si trmita durerea in altcineva din acea camera si ne gandeam daca nu ar fi bine sa-i dam o potiune de dormit cat timp noi ne gandeam la ceva. Bree se simtea si ea ceva mai usurata de cand starea lui Cryss se imbunatatise si ne asigurase ca Ronnie era prea slabita sa mai faca ceva... Vroiam ca si Veronica sa se faca bine asa ca am intrebat-o pe Bree: "-Potiunea pe care i-am preparat-o lui Cryss ar fi buna si in cazul lui Ronnie?" Aceasta apuca sa spuna ca mai e nevoie de ceva dar nu mai reusi caci usa se deschise pentru a doua oara si un strigat sparse tacerea. In usa statea un spiridus de casa termurand din toate incheieturile. "-Bree ce zici daca ne-ar aduce el ingredientul de care mai avem nevoie daca i-l zici?" Bree ramase tacuta pentru o clipa apoi... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |