Moarte. Durere. Lacrimi.
|
13 Oct 2010, 19:54
|||
|
|||
Intradevar, acum ca durerea revenise asupra lui Ronnie, simtea mila cum o strabatea si mai simtea ceva, credea ca daca ar fi fost in locul Veronicai atunci probabil s-ar fi considerat o mizerie.
De abia acum sesiza cefacuse... fusese pur si simplu imprudenta ! Facuse ce nu credea ca va face vreodata... "Fara jertfe, fara eforturi, fara renuntari, nu poti trai pe aceasta lume.Viata nu este o gradina in care sa creasca numai flori !" Spusese Cryss cu voce tare, mai mult pentru ea insasi, caci in ochii lui Ronnie inca se oglindea suferinta crescanda si ura... ura faptului ca fusese vazuta din alt punct de vedere. Lumea o privea de pe alt tarm, nestiind de fapt ceea ce gandea, necunoscand-o. Acum ii parea rau... intradevar ii parea rau. "Imi pare rau... nespus de rau... Sincer... Dar imi amintesc ceva ce deseori imi spuneau oamenii si anume : In nepputinta , omul isi descopera adevarata forta.Ronnie trebuie sa te faci bine, stiu ca esti destul de puternica..Acum... Acum stiu asta !" Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |