Prezicere cu Lesin
|
16 Oct 2010, 21:46
|||
|
|||
-Rose....
-Rose....ai patit ceva...fata nu spuse nimik... -Bella fugi in castel..gaseste-o pe Hayley ori pe Kate...spunele sa vina in aripa spitalului... Am ridicato in brate pe Rose ...Era foarte ciudat ....Era foarte rece... -Nu e bine...Nu e bine...spuneam in timp ce alergam spre Aripa spitalului... -E doar vina mea...trebuia sa ma abtin cu prelegeriele si orgoliul meu...daca va pati ceva nu o sa mi-o iert niciodata... Acum alergam catre Aripa spitalului incercand sa o salvez pe Roselie...am intrat pe portile castelului in fuga si am trecut prin doua pasaje ca un soim ce isi alerga prada...totul era negru doar tinta mea era singura lumina... -Am ajuns....eram in fata usi de la spital...am impins usa cu piciorul...strigand -Am nevoie de ajutor...ajutati-ma...strigam foarte nervos... -Nu stiu ce a patit...a cazut jos... O femeie veni catre mine strigand... -Pune-o pe pat ...repede...spuse femeia -Hmm...am nevoie de ceva...spuse femeia -E grav ....ce are...am strigat iar... Cand atunci ceva neobisnuit se intampla... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|