Asteptand...sa se termine asteptarea
16 Oct 2010, 21:46
- Si sa ai grija…
-…ca sunt in anul I si cu siguranta o sa ard scoala in ora de Potiuni daca nu sunt atenta?
- Fii serioasa!Ma refer la faptul sa fii atenta de ce vorbesti cu cei din jur. E si mai greu cu disparitia lui Harry Potter, daca mai faci si tu boacane, ai cu ce te lauda,imi repeta mama pentru a 100a oara in timp ce imi aranja din nou roba.
- Mama, tu esti obsedata de curatenie. Roba asta e mai curata decat intr-o masina de spalat, ii replic eu , indepartandu-i mana de pe mine. Hai ca trebuie sa plec, ii spun in timp ce o imbratisez.
I-am facut cumana la despartire si m-am pus pe pozitie. Piciorul, pregatit, glezna pentru frana, pregatita, incurajarile ca nu voi fi zdrobita de zidul ala...aa, e incanefinalizat...dar merge.
3...2...1...Branza!si imi iau avant cu ochii inchisi
„ O sa maizbesc, o sa ma izbesc, O SA MA IZBEESC!” imi spun in timp ce alerg spre zid.
Ghinionul meua fost ca frana s-a stricat iar rezultatul, pe langa trecerea in peronul 9 si ¾a fost izbirea de cineva.
- Scuuuze,scuzati-ma, n-am vrut sa dau peste tine...spun in timp ce ma frec la ochi,pentru a alunga impresia ca alearga in jurul meu iupuri mov.
M-am ridicatin picioare. Din nefericire, cateva carti erau imprastiate. Le-am adunat repede pe ale mele dupa care m-am prezentat.
- Je m’apelle Jane Villendor. Pardon pour l’incident.
Dupa asta, am ajutat-o pe persoana sa-si stranga cartile.
- Si tu esti...?
Nu m-am putut abtine sa nu o intreb. Tot ce imi doream e sa nu fi facut o noua gafa.

Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.

Merci beaucoup!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 16 Oct 2010, 21:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pe peron, asteptand... Alexandra Victoria Cooper 1 1,386 14 Aug 2011, 14:49
Last Post: Ramona Neardow
  Asteptand o minune Afrodita LaFont 14 3,385 19 Sep 2010, 12:36
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Asteptand trenul. Kasumi Mikoto 13 2,893 26 Aug 2010, 17:14