Asteptand...sa se termine asteptarea
|
16 Oct 2010, 21:46
|||
|
|||
- Si sa ai grija…
-…ca sunt in anul I si cu siguranta o sa ard scoala in ora de Potiuni daca nu sunt atenta? - Fii serioasa!Ma refer la faptul sa fii atenta de ce vorbesti cu cei din jur. E si mai greu cu disparitia lui Harry Potter, daca mai faci si tu boacane, ai cu ce te lauda,imi repeta mama pentru a 100a oara in timp ce imi aranja din nou roba. - Mama, tu esti obsedata de curatenie. Roba asta e mai curata decat intr-o masina de spalat, ii replic eu , indepartandu-i mana de pe mine. Hai ca trebuie sa plec, ii spun in timp ce o imbratisez. I-am facut cumana la despartire si m-am pus pe pozitie. Piciorul, pregatit, glezna pentru frana, pregatita, incurajarile ca nu voi fi zdrobita de zidul ala...aa, e incanefinalizat...dar merge. 3...2...1...Branza!si imi iau avant cu ochii inchisi „ O sa maizbesc, o sa ma izbesc, O SA MA IZBEESC!” imi spun in timp ce alerg spre zid. Ghinionul meua fost ca frana s-a stricat iar rezultatul, pe langa trecerea in peronul 9 si ¾a fost izbirea de cineva. - Scuuuze,scuzati-ma, n-am vrut sa dau peste tine...spun in timp ce ma frec la ochi,pentru a alunga impresia ca alearga in jurul meu iupuri mov. M-am ridicatin picioare. Din nefericire, cateva carti erau imprastiate. Le-am adunat repede pe ale mele dupa care m-am prezentat. - Je m’apelle Jane Villendor. Pardon pour l’incident. Dupa asta, am ajutat-o pe persoana sa-si stranga cartile. - Si tu esti...? Nu m-am putut abtine sa nu o intreb. Tot ce imi doream e sa nu fi facut o noua gafa. Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.
Merci beaucoup! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 16 Oct 2010, 21:46
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Ashlyn Meester - 16 Oct 2010, 21:53
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 22 Oct 2010, 21:16
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jessica F. Jersey - 22 Oct 2010, 21:50
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Kasumi Mikoto - 22 Oct 2010, 21:58
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 22 Oct 2010, 22:06
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jessica F. Jersey - 22 Oct 2010, 22:12
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 22 Oct 2010, 22:24
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Kasumi Mikoto - 22 Oct 2010, 22:35
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Jane Villendor - 23 Oct 2010, 21:05
Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - by Kasumi Mikoto - 23 Oct 2010, 21:42
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pe peron, asteptand... | Alexandra Victoria Cooper | 1 | 1,386 |
14 Aug 2011, 14:49 Last Post: Ramona Neardow |
|
Asteptand o minune | Afrodita LaFont | 14 | 3,385 |
19 Sep 2010, 12:36 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,893 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |