Salazar Slytherin
|
17 Oct 2010, 14:40
|||
|
|||
Aylee Pent Wrote:Deci ceea ce vroiam sa zic este ca din vorbele noastre lipseste spiritul de viperini. Ce daca ceilalti sunt mai multi, noi suntem cei mari tari. Acum sa va zic o poveste. Eu, in viata de zi cu zi, sunt considerata micuta de 1,60 metri, care tot ceea ce face toata ziua este sa faca pe nebuna si sa zambeasca, orice s-ar intampla. Si desi functionez uneori pe principiul "Zambeste cand doare cel mai tare" nu asta e cauza pentru care zambesc. Cauza pentru care zambesc orice s-ar intampla este si cauza pentru care mi s-a spus ca sunt narcisista. Da, ati citit bine, NARCISISTA. Caci eu zambesc fiindca stiu ca sunt cea mai tare. Asa ca deviza mea, proprie si personala este asta:"Am fost, sunt si mereu voi fi cea mai tare, si toata lumea stie asta. Iar cei care nu vor sa accepte aceasta axioma, lasa-i sa traiasca in umbra mea" Si nu vreau sa jignesc pe nimeni cu asta, serios. De ce sa nu functioneze toti viperinii pe aceeasi regula. Noi suntem cei mai tari, indiferent de cine si ce crede, asa sa ii dam bice!!! Si mai este cave ce stim cu totii: Hei imi place ce spui Aylee,mai ales faza cu ,,Slytherin Rocks" .Si eu ma mandresc cu faptul ca sunt viperina. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ryan Slytherin | Ryan Slytherin | 17 | 3,387 |
09 Aug 2008, 18:03 Last Post: Ginny Malfoy |
|
Kennya Slytherin | Kennya Allen | 7 | 1,921 |
23 Jun 2008, 22:38 Last Post: Kennya Allen |