Vraja in Amurg
|
17 Oct 2010, 16:14
|||
|
|||
Nu eram in stare sa zic nimic. Desi banuiam acest lucru de mult timp,imi facusem o iluzie ca Alice nu ar putea fi asa ceva,nu ar putea fi un Devorator. Acum realizam ca toate sperantele mele au fost in van. Odata cu acest semn mi-a disparut si ultima scanteie care credea,care dorea ca Alice sa nu fie un Devorator.
Dar nu aveam ce sa fac,daca nu era acum,ar fi fost mai tarziu,totusi era un Viperin. Toti Viperinii ajungeau asa ,in slujba acelui..... Nu mai puteam sa zic nimic,nu mai puteam sa simt nimic,toate simturile mele ca om au disparut pentru un moment. Am ramas inmarmurita,am ramas ingandurata si dezamagita. Daca as fi putut sa dau timpul inapoi..Dar din pacate eu doar ma pricepeam la viitor ,nu si la trecut. M-am ridicat,vroiam sa plec ,dar parca ceva nu m-a lasat . Pentru moment ma gandeam de ce nu s-a luptat si Alice cum a facut Jake,apoi am presupus ca ea dorea sa ajunga un Devorator,apoi am banuit ca nu avea cum sa se impotriveasca...O mie de ganduri imi strabatura mintea care acum imi dadea niste dureri profunde. Capul imi bazaia,sufletul ma durea...Dezamagirea...Apoi cand am facut primul pas spre plecare mi-a venit in minte vocea lui Jake care ar fi spus astfel: "Nu,nu pleca! Nu mai vreau sa continue acest razboi. Ea e prietena ta ,chiar daca e un Devorator...Daca eu as fi ajuns asa ai fi renuntat la mine?" Probabil ca aceasta voce era doar in mintea mea,dar m-a impulsionat foarte mult. Nu am fost in stare sa zic nimic,doar m-am intors si am imbratisat-o pe Alice. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,361 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Amurg de iarna | Chloe Wai | 5 | 1,589 |
15 Feb 2009, 17:19 Last Post: Kim Ryan |