Bella Emily Rose
|
21 Oct 2010, 12:25
|||
|
|||
Joi,21.Octombrie.2010
Draga jurnalule , [URL=http://img177.imageshack.us/i/croatiaiibyoldtimeradio.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Primul gand care mi'a venit in minte astazi dimineata a fost : " Hello sunshine " . In sfarsit putin soare dupa atatea zile ploioase si mohorate . Asta e tot ce aveam nevoie . Razele soarelui intotdeauna ma binedispun , asa ca banuiesc ca voi avea o zi destul de placuta . Inca sunt indecisa . Nu stiu daca ar trebui sa merg la teatru sau nu . Oricum biletul deja l'am platit . O sa ma hotarasc pe parcursul zilei . Prima ora am romana . Ora de dormit , exceptand partea in care trebuie sa dau banii la concursul ala stupid , dar banuiesc ca nu am de ales . Ora de sport o sa fie ok , daca nu o sa mi'o petrec in clasa si o sa citesc " Luna plina " , pentru Desiree . Si apoi , urmeaza matematica . Sper sa nu ma asculte . Mi'a ajuns destul ziua de ieri . Acum ar trebui sa merg si sa imi fac ghiozdanul , apoi sa plec . Mai scriu cand ma intorc de la scoala , sau de la teatru . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |