Bella Emily Rose
|
21 Oct 2010, 22:07
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img545.imageshack.us/i/therainbylittlemewhatev.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Toata starea mea de bine de astazi dimineata a disparut imediat . Urasc tomna . Pur si simplu o detest . De ce trebuie sa ploua in fiecare zi ? M'am saturat . Si la scoala a fost destul de aiurea . A trebuit sa iesim afara in ora de mate , pentru ca a fost o simulare de incendiu . De parca am putea sa luam foc , dar ma rog . Am mai pierdut cateva minute bune din ora . Dupa asta am plecat la matusa mea si trebuie sa recunosc ca mi'a facut bine sa stau in compania ei , desi mi'a parut putin rau ca nu am mers la teatru . Nu pentru bilet , ci pentru ca nu am fost acolo , cu colegii mei . Dar banuiesc ca o sa mai fie si alte ocazii . Oricum nu a fost cine stie ce . Imi pare rau pentru ce am facut si nu pot decat sa ma plang in continuu . Sunt cea mai rea persoana de pe planeta asta . Si cel mai rau e ca el pur si simplu nu mai da nici un semn de viata . E ca si cum as fi invizibila . De ce naiba s'a intamplat asta dintr'o data ? - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |