Salazar Slytherin
|
24 Sep 2007, 10:00
|||
|
|||
Ei bine...Stiu ca nu prea avem membrii.Bine hai.Nu avem membrii deloc.Mai ales ca eu am fost singura care a postat in ultimele luni.Asa ca o sa fac topicul asta pt viitori membrii.Si sper ca aceia vor fi vipi.Sincer am avut multe proiecte pt noi,dar cum ducem lipsa de persoane/membrii/vipi nu pot sa fac nimic.
Ok,sa revin la subiect.Salazar Slytherin.Un personaj foarte misterios.Cel care a fondat casa viperinilor.Totodata a fost unul dintre cei mai puternici vrajitori.Cel putin asa ne spune JK.Banuiesc ca stiti de ce casa noastra are ca mascota un sarpe.Se mai spune ca isi alegea cu mare grija studentii.Pe cei cu sanga pur,determinare,ambitie,sireti,usor spre incalcarea regulilor si mai ales cei ce puteau vorbi cu serpii(de obicei urmasii lui).Deci trebuie sa fim mandrii ca suntem Viperini!!!!Voi ce credeti?Aveti aceste calitati?Eu una cred ca le am...Dar nu chiar pe toate.Desi ar fi frumos sa vorbesc cu serpii ![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ryan Slytherin | Ryan Slytherin | 17 | 3,387 |
09 Aug 2008, 18:03 Last Post: Ginny Malfoy |
|
Kennya Slytherin | Kennya Allen | 7 | 1,917 |
23 Jun 2008, 22:38 Last Post: Kennya Allen |