Bella Emily Rose
|
22 Oct 2010, 23:07
|||
|
|||
Vineri , 22.Octombrie.2010
Draga jurnalule , [URL=http://img227.imageshack.us/i/0e21da3b1d4f99c9.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> De dimineata am avut senzatia ca ziua asta va fi diferita si asa a fost. M'am trezit destul de devreme si am vrut sa imi fac temele , dar pur si simplu era prea mult de scris asa ca am renuntat. La romana totul a fost ok . La fizica am vorbit despre mai multe chestii , care mi s'au parut interesante . Iar la engleza am incercat sa mai raspund din cand in cand . In schimb la mate , nu am vrut sa mai stau . Nu sunt genul de fata care chiuleste , dar .. pentru un absent pe semestru nu o sa moara nimeni . Am venit acasa si am intrat pe mess , apoi am inceput sa vorbesc cu Alice . Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat atunci cand m'a sunat si mi'a cantat " Catch me " , " Over and over " si " Never too late " de la Three Days Grace . Se pricepe foarte bine , dar pacat ca a trebuit sa plec cu Iulia . Cand m'am intors am iesit afara si am venit abia la 21:00 in casa . Trebuia sa merg in oras , dar am preferat sa stau acasa . E prea frig si in plus , nu era o companie pe care mi'o doream . Ma bucur ca am stat cu fratele meu . Mi'era asa dor de el si de imbratisarile lui calduroase . Si bineinteles , D. a fost cel mai afectuos dintre toti . Pacat ca unii interpreteaza gresit comportamentul lui . Maine probabil voi merge la balul liceului " Mihai Eminescu " , dar ma mai gandesc . Inca mai am timp . Trebuie sa recunosc ca inca sunt confuza ,dar de data asta am luat o decizie . Pentru prima oara stiu ce vreau si simt ca data asta nu voi da inapoi . Trebuie sa ii multumesc si lui Dragos pentru ca ma indeamna sa lupt . Probabil fara ajutorul lui , as fi renuntat de mult . Abia astept ziua de maine . Vreau sa o vad pe Dessiree si sa ies cu ea in oras . Si de Isabella nu mai vorbesc . Deja mi' dor de ea . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,375 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |