Timp, incotro mergi ?
|
24 Oct 2010, 13:34
|||
|
|||
"Asta este problema ... Nu stiu ! Dar cu siguranta vreau sa aflu, iar tu cred ca esti potrivita pentru a ma ajuta sa-l gasesc... De fapt, asta am simtit eu si sper sa am dreptate ."
"E in regula...", parea sa sopteasca furtuna care tocmai se intetea. "Oare ?", am tipat eu in intuneric, neasteptandu-ma la un raspuns din partea naturii. "E in regula...", imi raspunse in acelasi fel furtuna, biciuindu-mi obrazul si facandu-ma sa-mi indrept fata spre copacii vechi din stanga mea. In noaptea asta totul parea sa aiba glas, astazi cu totii vorbeam o singura limba, indiferent de oameni, copaci sau stele, cu totii vorbeam Limba Universului... Odata,, in timpuri indepartate, fusese vorbita de catre oricine, insa acum oamenii uitau sa mai vorbeasca astfel, complicandu-se prin fel de fel de alte limbi. "Astazi se implineste Profetia !", i-am soptit eu lui Bell fara sa vreau, parc' controlata de o voce ce urla in mine. Cercetasa ma privea la fel de stranui ca si prima oara... 'Oare crede in vorbele mele ?Au vreun sens pentru ea ?O lume, lasa-ma sa traiesc cu impresia ca si ceea ce cred eu conteaza, ca Bell ma intelege ! Desi asta cred... sa vedem daca va accepta ...',gandeam eu, cuprinsa de un val de amaraciune.
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|