Bella Emily Rose
|
28 Oct 2010, 22:35
|||
|
|||
28.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img163.imageshack.us/i/touchwaterbyindiushd31m.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu am mai scris de cateva zile bune si intr'un fel , nici in seara asta nu prea vroiam sa o fac . Nu mai sunt capabila sa gandesc limpede . Nu mai vreau sa gandesc limpede . Uneori stau si ma intreb pentru ce trebuie sa mai traiesc . Ma trezesc dimineata si imi dau seama ca nu am nici un motiv pentru care ar trebui sa zambesc in ziua respectiva , dar apoi imi amintesc ce mi'a spus cineva . " - Mereu vei gasi un motiv pentru care sa zambesti . Trebuie doar sa cauti . " As vrea sa am suficienta putere sa fac asta , dar atunci cand reusesc , simt ca indoielile ma apasa din nou cu putere si renunt . Ma pierd in gandurile mele negre si uit de restul . Astazi nici macar nu imi amintesc ce am facut . Poate am avut cateva momente in care am ras, dar nu rad cu inima , ci doar superficial . Si uneori poate fi obositor atunci cand incerci sa te prefaci . Am incercat sa imi ascund durerea si sa o reprim prin invatat , dar nu cred ca functioneaza . Am luat 10 la chimie , desi nu mi'am invatat acasa nimic . Am luat 10 la Latina ,dar ma rog . toata clasa a luat 10 . Si probabil la romana o sa imi puna maine o nota , dar pur si simplu nu ma incalzeste cu nimic . Sunt atat de goala in interior , iar durerea din piept simt cum se mareste in fiecare zi . ~ As vrea sa fiu puternica , dar nu sunt . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,373 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |