Jessica's mind.
|
29 Oct 2010, 14:04
|||
|
|||
[center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Imi vreau vara inapoi. Vreau sa fie iarasi vara. Vreau sa pot da timpul inapoi! Nu regret nimic din ce-am facut vara asta. Nu as schimba nimic. As da orice sa pot sa mai traiesc inca odata ce am trait vara asta. Amintirile vor ramane mereu in sufletul meu , undeva. Nu voi uita niciodata zilele de August , cum ne udam cu apa , faleza , skate-ul si toate. Imi amintesc ca aveam momente cand imi spuneam "Da-o naibii de viata." din cauza lui. Regret ca l-am cunoscut , regret ca am fost cu el. Regret tot! E posibil sa fi facut cea mai mare greseala din viata mea. Si oricum...oricat as vrea , nu pot sa imi scot din suflet tot ce s-a intamplat intre noi. Mi-as dori sa il mai vad macar o data , sa-l rog sa-mi explice tot. In fine. Sunt invaluita de sentimente amestecate , pe care nici eu nu pot sa le descifrez. Teama,dor. Nu mai stiu ce sa cred. Oricum , a fost. A trecut. Acum trebuie s-o iau de la capat.[/center] ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010, 21:43
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010, 20:45
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 17:14
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010, 14:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010, 16:42
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010, 16:58
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010, 18:19
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010, 18:04