Bella Emily Rose
|
30 Oct 2010, 14:34
|||
|
|||
Vineri.29.Octombrie
Draga jurnalule ,
[URL=http://img69.imageshack.us/i/peoplebyalizeesunrise.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit , astazi am putut sa dau frau liber sentimentelor fara sa imi pese de parerea altora . Dimineata am vorbit putin cu el , apoi a trebuit sa plec la scoala . Bine ca am iesit la ora 15.00 si am scapat de Matematica si de Engleza . N'am ramas la petrecerea de Halloween , deoarece mi se parea inutila. Daca era organizata seara , mi s'ar fi parut interesant , dar asa , in mijlocul zilei parca nu are nici un farmec . Am mers cu Cosmina pana acasa , ca sa isi lase geanta si apoi am mers pana la mine . Pe drum m'am intalnit cu D. Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat enorm sa'l vad , mai ales ca maine are balul si vroiam sa ii urez succes . Am mers cu el sa isi faca programare si apoi am stat afara pana la 20.30 . Mi'a parut rau pentru ca Isabella a fost nevoita sa'l suporte . Nu stiu cat de simpatic i se pare , dar stiu ca face un efort pentru mine . Am avut senzatia ca D. m'a inteles si nu m'a criticat deloc pentru ceea ce simt . M'a strans in brate m'a sarutat pe frunte , apoi pe obraz. Ma simteam atat de lipsita de griji , chiar si pentru cateva ore . Mi'a zis ceva , ce nu voi uita prea curand : " Never give up . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |