Bella Emily Rose
|
31 Oct 2010, 15:27
|||
|
|||
Sambata.30.Octombrie
Draga jurnalule ,
[URL=http://img139.imageshack.us/i/starbuckscoffeepart15by.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi am fost destul de ocupata . De dimineata am fost pe la scoala si am obligat'o pe Desiree sa plece de la pregatirea de la matematica mai repede . Dupa ce am terminat cu scoala , am mers acasa si am facut o baie , apoi am plecat iar cu D. ca sa il ajut sa se pregateasca pentru bal . A fost destul de interesant , dar la fel de obositor . Dupa ce am terminat m'am intalnit 20 de minute cu Elena , apoi am plecat sa ma vad cu Isabella . Ma bucur ca am avut ocazia sa vorbesc putin cu ea , dar nu suficient de mult . Cand am ajuns acasa abia am apucat sa imi iau banii si biletul pentru bal . Am plecat impreuna cu cativa ,dar acolo ne'am intalnit mai mult si am facut o adevarata galerie . A fost destul de bine , desi nu s'a ridicat la nivelul asteptarilor mele . Ma gandeam ca o sa fie ceva special , dar ma rog . Anul viitor ma gandesc ca poate voi fi si eu acolo , pe scena si deja ma ingrozeste gandul asta . Ma bucur pentru D. si pentru Razvan ca au participat . Eu , una , sunt mandra de ei . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,374 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |