Jessica's mind.
02 Nov 2010, 18:19
[center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span>
'You're all kinds of beautiful as you end my day'.

Imi pare rau ca nu ti-am mai scris ieri , dar nu am avut timp chiar deloc.
Oricum , ieri nu s-a intamplat nimic nou. A fost luni.ziua de care imi este EFECTIV frica. SI stiu ca suna si pare ciudat dar ma sperie ingrozitooor de tare inceputul saptamanii x_x In fine.
Pe la scoala nimic interesant , no marks.

Si astazi...la fel. Totul a fost obisnuit inafara de urmatorul lucru.
Ma schimbam in pauza mare pentru ca am avut sportul apoi , si m-am dus sa-mi iau pachet pentru ca nu mai puteam de foame :]]. Am plecat cu Diana , o colega de clasa. Dupa cateva minute , dau de un nou 'el' dupa care ma tin cam de la inceputul anului. E a 8-a si il cheama sebiii &lt;3. Sebastian in fine Stiu ca lumea zice ca are nume de gay si arata ca JB (si il urasc pe jb.) dar e atat de dulce si de adorabilll 8-&gt;. Asa si am trecut pe langa el si mi-a spus &quot;buna&quot;. Am ramas cu gura cascata si nu m-am mai dus la pachet pentru ca eram in extaz :]]]. Am alergat in clasa si am inceput sa urlu si sa sar si etc. :]] Love. Frumoasa zi.

Si in rest nimic interesant. Aceeasi viata plictisitoare.
Iti scriu maine. [/center]

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010, 21:43
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010, 20:45
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 17:14
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010, 14:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010, 16:42
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010, 16:58
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010, 18:19
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010, 18:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Nov 2010, 22:58