Bella Emily Rose
|
04 Nov 2010, 13:41
|||
|
|||
Joi , 4.Noiembrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img249.imageshack.us/i/teenagewastelandbyphatp.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Stiu ca nu am mai scris de cateva zile , dar pur si simplu nu am putut . Nu a fost din cauza lipsei de timp , ci din cauza altui motiv , dar in fine . Important este ca acum , in sfarsit scriu . Ma simt atat de rau si nici macar nu stiu de ce . Aseara abia daca m'am putut ridica din pat . Am preferat sa citesc , decat sa ma obosesc sa stau la calculator . Macar stand in pat era mai comod. Am adormit pe la miezul noptii , iar astazi dimineata cand m'am trezit , durerea inca nu disparuse . Si acum o simt . E ca si cum nu as fi dormit de cateva zile . Mi'am privit chipul in oglinda si am observat ca am niste cearcane enorme . Nici nu imi vine sa merg astazi la scoala . As vrea sa stau toata ziua in pat , pana imi revin . Am luat tot felul de pastile , dar in zadar . Nu mi'a folosit la nimic . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,362 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |