Jessica's mind.
04 Nov 2010, 22:58
[center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span>
'Never give up.&lt;3'

Pfoai. Imi bubuie capull. Tocmai am venit de la prega la mate, unde abia daca m-am putut concetra. Norocul meu ca ma mai trezea proful cu cate un 'Ioana , esti pe fir?' sau chestii de genul asta. Ma doare capul ingrozitor de tare. Am observat ca de la un timp ma simt foarte naspa : ma doare capul , burta , mi-e greata etc. In fine.
De ce naiba trebuie sa existe scoala?!
Mereu stau si ma gandesc la intrebarea asta la care nu pot sa-mi raspund. O prostie. Sau cum ar spune mama : &quot;Daca nu faci scoala nu devii 'cineva'.&quot; Abia astept vacanta de iarna. Sa scap odata si-odata de ea si de profi.
Azi...mi-a pus 2 de 10 la istorie si un 9 la biologie. La biologie am avut 7 in lucrare , dar mi-a pus doua intrebari si mi-a marit-o cu 2 puncte. Apoi la restul nimic interesant.
Maine dam test la englezaa.x_X Ureaza-mi succes daca ai citit asta :]]. Si nu avem nici o tema , norocul meu pentru ca nici nu cred ca mi le faceam din cauza durerii de cap pe care o am de cand m-am dus la prega la mate. In fine. Vorbim maine&lt;33
[/center]

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010, 21:43
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010, 20:45
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 17:14
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010, 14:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010, 16:42
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010, 16:58
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010, 18:19
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010, 18:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Nov 2010, 22:58