Bella Emily Rose
|
06 Nov 2010, 11:04
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img153.imageshack.us/i/60260145435622166254100.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ma simt atat de confuza . Nici macar nu stiu ce simt mai exact . Incerc sa neg , dar intr'un fel cred ca e inutil . Probabil am ajuns sa tin la el fara sa vreau , desi sper sa fie doar o iluzie si nimic mai mult . Mi'ar placea sa fie doar un vis , din care sa ma trezesc cat mai repede si sa uit tot ce s'a intamplat . Dar nu e un vis , e realitate . Cel mai rau dintre toate este ca acum nu prea am cu cine sa vorbesc . As vrea sa pot sa'i spun cuiva ceea ce simt , iar acea persoana sa nu ma critice , ci doar sa ma imbratiseze si sa ma asigure ca totul va fi bine . Dar visez . Din nou . Asa ceva e aproape imposibil sa se intample . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |