Bella Emily Rose
|
08 Nov 2010, 00:33
|||
|
|||
Duminica ,
7.Noiembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://img178.imageshack.us/i/legsbylittlelindsay.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ma simt atat de relaxata si de calma . A trecut foarte mult timp de cand nu m'am mai simtit atat de bine . Pur si simplu , ma simt linistita . E ca si cum as pluti pe un nor , dar nimeni nu m'ar putea face sa cad . Nici macar cel mai urat cosmar . Stiu ca o data cu zorii zilei , totul se va schimba , dar vreau sa profit de buna mea dispozitie pe care o am acum . Stiu ca probabil i se datoreaza lui in mare parte , pentru ca mi'a demonstrat intr'un fel ca ii pasa . Si oricat de urat m'as purta cu el , nu pot sa il indepartez . E un sentiment atat de placut . Pacat ca nu il pot descrie , dar pur si simplu ma face sa radiez . Incerc sa sper ca intr'un final , totul va fi bine . Deocamdata , trebuie sa ma bucur pentru ca maine e ziua mea de nume . Mda . Gabriela nu e numele pe care mi l'am dorit si mereu incerc sa il ascund , dar uneori e imposibil . Nimeni nu mi'a spus asa vreodata si stiu ca nimeni nu imi va spune asa . Mereu o sa raman Nico si atat . Doar ca intr'un fel , a inceput sa imi placa . Ma rog . poate e doar din cauza ca sunt binedispusa si maine o sa il urasc . Again . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,361 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |