|
Lights Out.
|
|
08 Nov 2010, 01:13
|||
|
|||
|
7 Noiembrie, 2010
[URL=http://img35.imageshack.us/i/deardiarybyalexandramar.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
~The Beggining of some long posts~ Daa, azi e o zi mareata.Tipa aceea stresanta a decis sa isi faca jurnal.Nu ca as avea ceva interesant de scris in el (tineti minte asta daca cumva va bate soarta sa cititi pe aici) -P.s.: Vechiul meu jurnal a sfarsit intr-un mod demn de mila dupa pat, cu foile ravasite si partial rupte- ci l-am facut pentru ca....[strike]nu stiu pentru ce O.o[/strike]...pentru micile mele sentimente necunoscute si pentru populatia ce se trezeste sa caute pe aici din lipsa de ocupatie [ noroc de voi, simtiti-va mandri...]. Draga Jurnalule, Pun pariu ca nu te intereseaza numele meu.Nici varsta.Nici ce fac [strike]noaptea[/strike], cine sunt, de unde sunt.Esti al meu acum si singurul drept pe care il ai e sa taci si sa ma asculti cat e [strike]ziua[/strike] postul de lung.Ai o calitate pe care o apreciez- de fapt, incep sa cred ca e un defect : nu vorbesti, nu ma critici, nu ma injuri, nu arunci cu banane dupa mine.Practic, esti unic [ *tuse sugestiva*- exceptand celelalte jurnale online]. Aici nu voi scrie siropuri [sper], nu-mi voi bate joc de restul populatiei [decat in 100% din posturi], nu voi injura [ decat putin...putin mai mult], nu voi face publicitate la nimeni si nimic [ decat persoanelor care se identifica cu mine]. P.S.: Mi-e lene sa scriu ce am facut astazi.Nu-ti fa griji, sa stii ca am timp mai mult decat destul.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)