Lights Out.
|
08 Nov 2010, 22:10
|||
|
|||
8 Noiembrie, 2010
[URL=http://img577.imageshack.us/i/7deec7b900ccc2bc750c6d0.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span> ~I've lost my taste for this...but I'll keep my pride. Da, ma tin de promisiune si imi pierd timpul aici pentru un scop nobil.Sau cel putin incerc, avand in vedere ca deja mi-e lene sa mai scriu pe aici. Astazi nu s-a intamplat mai nimic- same boring routine, same boring people, same boring me. Aproape m-am convins sa trag o fuga pana la Takko- dar am amanat pentru joi, ca mnah...mi-era prea lene.Si nici nu prea aveam bani.Cu putin noroc, o sa castig vreo 20 de lei de la Avon si o sa ma duc sa arunc si eu o privire pe acolo ( hei, doar e loc de cheltuit in exces.). La scoala a fost plictisitor, evident.In afara de ora de franceza- unde m-am distrat pe scaunul acela rotativ si am ras tot timpul[ pueril, I know] - si la tehnologie - idem. Maine e marti, damn it.Ies la 7 si din pur ghinion ghinionist o sa dau peste [strike]tipii[/strike] primatele acelea idioate la maxi- taxi.God, si saptamana trecuta a trebuit sa merg cu ei jumatate de sat- fiindca...surpriza! nu mai venea niciun maxi. Cu putin noroc, o sa le pot da niste replici tot atat de bune ca si saptamana trecuta.Ma rog...nu vorbeam eu despre chestiile alea daca nu ma seca la cap primata.Ha, nici nu aveai idee ce ziceai, you idiot. ~P.S.: La multi ani, Gabriela Imi pare rau ca nu am avut timp sa-ti cumpar un cadou mic...asa.Stii tu ce-ti dadeam [Spoiler: Hartie igienica, asa cum am hotarat noi. ]
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|