Lights Out.
|
12 Nov 2010, 00:28
|||
|
|||
Joi, 11 Noiembrie
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Nu cred ca e nevoie sa citez in postul de ieri ce am scris. Dar...Hocus-Pocus!Am [url=http://keepingmypride.wordpress.com/]blog personal si nu mi-e rusine sa-mi fac publicitate in propriul jurnal.Multumiri [strike]javrei cu pene[/strike] lui Miss Nicole ca m-a obligat sa-mi fac degeaba un blog [nu, vorbesc serios, chiar iti multumesc.].Comparativ cu primul meu blog, care are vreo 40 de posturi, vreo 50 de pagini si vreo 250 de comentarii...nici nu pot face comparatie=)) Maine am concurs la franceza, dar mi-e prea lene sa deschid cartea.Nici anul trecut n-am invatat absolut nimic...si am luat locul III.Dar faza e ca am la 8 si jumatate, damn it.Mi-e lene sa merg in oras la ora aia.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|