Care replici din film v-au placut cel mai mult?
|
14 Nov 2010, 12:26
|||
|
|||
Mi-au placut multe replici , aici sunt doar cateva :
Harry : Lupta si tu ! Lupta si tu lasule ! Snape : Nu imi spune las ! Dupa : Harry : Sectumsempra ! Snape : Cum imi folosesti propriile vraji impotriva mea ? Da , Potter , eu sunt printul semipur . Sau : Harry : Ce este acela un horcrux , domnule profesor ? Dupa : Harry : Asta i-ati spus si lui Riddle cand v-a intrebat asta pentru prima oara , acum 50 de ani ? Urmatoarea este din carte : Dumbledore : Asta este induiosator . Sa inteleg ca pana la urma ai ajuns sa tii la baiat ? Snape : La el ? In nici un caz ! Isi face patronusul , dupa : Dumbledore : Dupa tot acest timp ? Snape : Intotdeuna . Sau : MCgonagall : Poate ar trebui sa va trasform pe amandoi in ceasuri , poate asa nu ati mai intarzia si voi la ore . Harry : Nu am gasit drumul . MCgongall : Atunci poate ar trebui sa va transform in harti . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Care a fost Filmul vostru preferat,dar cel care v-a placut cel mai putin? | Astrid Lovegood | 10 | 3,174 |
18 Nov 2012, 23:42 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Care parti din filme v-au placut cel mai mult? | Belle Marie Snowdrop | 4 | 2,232 |
11 Nov 2012, 16:28 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Care film v-a placut mai mult si de ce? | Rosalie Vivienne Alden | 5 | 2,601 |
10 Jul 2011, 17:10 Last Post: Alice Gontier |