Care replici din film v-au placut cel mai mult?
|
16 Nov 2010, 21:58
|||
|
|||
Ahh da =))) aia a fost super
Mi-am amintit una haioasa din primul film.Venise toata familia Weasley sa treaca pe peronul 9 si 3/4 si era randul lui George si Fred. Doamna Weasley : Acum tu Fred. George : eu sunt Fred! Fred : si-ti mai spui mama Doamna Weasley : Ahh scuze,scuze Vine Fred si se pregateste sa alege : Fred : Glumeam,sunt Fred Sau alta haioasa din filmul Ordinul Phoenix e : Ron : Hermione esti cea mai frumoasa persoana pe care am intalnit-o si promit ca no sa mai fiu rau cu tine.. Hermione : Pana iti revi la normal Sau cand fiecare si-a primit cadourile de Craciun : Hermione : Nu inteleg de ce nu vrei so porti , Ronald Ron : pentru ca arat ca un idiot,deaia Hermione : nu mai mult ca de obicei Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Care a fost Filmul vostru preferat,dar cel care v-a placut cel mai putin? | Astrid Lovegood | 10 | 3,167 |
18 Nov 2012, 23:42 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Care parti din filme v-au placut cel mai mult? | Belle Marie Snowdrop | 4 | 2,229 |
11 Nov 2012, 16:28 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Care film v-a placut mai mult si de ce? | Rosalie Vivienne Alden | 5 | 2,598 |
10 Jul 2011, 17:10 Last Post: Alice Gontier |