Sectorul interzis
|
05 Oct 2007, 18:26
|||
|
|||
Kennya statea intr-un colt si o privea amuzata.Un mic raset suna in linistea dogoritoare.GinnyW se speriase si isi scoase bagheta.Ea era tintita chiar spre fata care o privise atata timp.
"De cat timp esti aici?Sau mai bine zis ce cauti aici?" "Chiar vrei sa sti ce e cartea aia nu?Sti ca singura solutie sa aflii este de la mine sau dna Pince." "eu te-am intrebat altceva.Asa ca raspunde!" "Nu conteaza asta.Oricum sunt aici de ceva timp.asta e locul unde imi petrec timpul liber." "Foarte bine,atunci care e treaba cu cartea aia?" Kennya zambi iar,dar de data asta siret. 'Se pare ca vrea sa stie ce secrete se afla in acea carte.Dar de ce i-asi spune?` Fata inainta spre raft,lua cartea in mana si i-o arata lui Ginny. "Pai sa zicem ca nu ar trebui sa sti ce se afla in aceasta carte.Dar aici se afla cele mai aprige blesteme".Ochii lui Kennya sclipira.Ginny ramasese cu gura intre deschisa. "As putea sa ma uit putin prin ea?" "Nici gand.Nu este o carte oarecare.Banuiesc ca ai vazut ca vibra mai devreme.Asta se intampla de cate ori este in preajma oamenilor.Practic te ademeneste sa o deschizi." "Si de ce nu as deschide-o?" "Pai,daca ai face asta,dupa ce ai muri sufletul tau ar ajunge in Iad.Asta e decizia ta." Se uitara ochi in ochi.Intensitatea nu putea fi exprimata in cuvinte. "Deci?Ce alegi?" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,430 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,887 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,402 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |