Sectorul interzis
|
05 Oct 2007, 20:40
|||
|
|||
Pai atunci... postul lui Kennya este pastrat si a lui Sakura sters... Sakura a postat cu 4 minute mai tarziu.
Ginny Potter iesi de dupa un raft plin cu cartzi de Potziuni. Atunci Ginny Weasley izbucni de-a binelea: "Chiar trebuie totzi sa va furisatzi si sa ma spionatzi?" "Eu tocmai am intrat in bibloteca si v-am vazut pe voi doua. Am vrut doar sa va salut..." raspunse Ginny Potter cu un ton care vru sa o puna la punct pe Ginny Weasley. Ginny Weasley rosi si adauga incet: "Scuza-ma." 'Totusi... oare ce cauta ele in bibloeca, acum? Si mai ales de ce asa de aproape de Sectorul Interzis?' gandi fata... Parca citind-ui gandurile, Kennya raspunse: "Tocmai ii explicam lui Ginny Weasley ce este cu cartea aceasta" si arata spre o carte cu coperta rosie si cu niste simblouri ciudate. Dupa ce Kennya ii explica lui Ginny Potter ce se intamplase, Ginny Potter spuse: "Si voi chiar credetzi toate chestiile astea? Eu nu! Si tu de unde sti asta Kennya?" ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,424 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,882 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,347 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,400 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |