Sectorul interzis
|
05 Oct 2007, 20:53
|||
|
|||
Dar atunci veni madam Pince.
"CE NAIBA FACETI IN SECTORUL INTERZIS???" "Aoleu!" sopti Ginny P. Madam Pince se calma un pic si, cu privirea de "matusa Petunia", le privi pe fete. "Dak vreti o carte de aici aveti nevoie de un bilet semnat de profesori. "Da." zise Ginny Weasley spre uimirea lor. "Am vrea cartea asta." (arata catre cartea miscatoare) "Asta? Hahaha! rase madam Pince. "Ce e?" "Ce carte! Cum am pus-o aici?" madam Pince clatina din cap. "Este de la sectorul Pacaleli si farse magice." Trebuie sa o pun la loc..." Madam Pince puse cartea pe masa, inainte sa intrebe: "Mai vrei cartea asta?" "Nu..." zise Ginny W cu gura in pamant. "A, apropo, am uitat. K sa fie citita, autorul a aruncat o vraja asupra cartii. Astfel, toti vrajitorii minori sunt atrasi de ea, avand impresia k se misca sau vibreaza." Ginny W se uita la Kennya furioasa. "Si eu am citit-o la 14 ani" zambi madam Pince pt prima oara in viata ei. "Si eu am fost atrasa de ea... dar e f plictisitoare, credeti-ma. Acum se inchide biblioteca. Deci... noapte buna." "Noapte buna..." Cand iesira din biblioteca... "KENNYA!!!" zise Ginny W. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,455 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,893 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,775 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,415 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |