Sectorul interzis
|
05 Oct 2007, 23:05
|||
|
|||
Pai stati putin... Nu am luat cartea... era in biblioteca. Si biblioteca se inchisese! Hmm... sa zicem k intrasem din nou.
...intra k o furtuna madam Pince. "Hei! Am zis k s-a inchis biblioteca!!" "La naiba!" sopti Ada. "Am uitat k de maine biblioteca se inchide pt doua saptamani! E pt prima data cand urasc vacantele!!" "Poate k nu e totul pierdut..." sopti Ginny Weasley. (cu voce tare) Doamna Pince, va rog, dorim sa luam totusi cartea aceea..." "Nu mai puteti." zise madam Pince repede. "Biblioteca s-a inchis." "Da, dar de tot... si nu o sa avem ce face pe vacanta... ce sa citim..." insista Ginny W. "Nu." spuse madam Pince scurt si isi aranja cocul negru. "Pai bine. Atunci noi plecam. Nu-i asa, fetelor? (le facu cu ochiul lui Ginny Potter, Ada si Kennya). "Foarte bine. Inca o data, noapte buna." Fetele ascultara cuminti... de fapt nu ascultara! asteptara la usa pana cand fura sigure k madam Pince se intoarse in biroul ei sa se aranjeze. Apoi intrara in biblioteca. "Mama... ce vicleana esti, Ginny! Oare de ce nu esti la viperini?" zise Kennya. "E... nu conteaza..." zise Ginny Weasley rosind. Fetele luara cartea si mersera pe hol. "Se vede k madam Pince incerca sa ne faca sa ne luam gandul de la carte..." zise Kennya. "Acum? Unde mergem?" intreba Ginny Potter. "Doamne! De-am fi fost toate din aceeasi casa!" spuse Ada. Eu sunt la ODS, Ginny Potter la cercetasi (aici am o intrebare: Ginny P, dak esti la Hogwarts trebuie sa fi la o casa... pai nu sunt sigura... dar inainte erai la cercetasi), Kennya la viperini iar Ginny Weasley la astro." "Pai... hai in Camera Necesitatii!" spuse Kennya. "Kennya, esti tare!!" zisera ele intr-un glas. Camera Necesitatii era de data asta o camera circulara, slab luminata. Avea perne si scaune peste tot, iar in mijloc un fel de masa, pe care era gravata in lemn forma unei carti. Pe margine era un sul de pergament si o pana. Fetele citira: TESTAMENT "Aoleu! Astia ne pregatesc pt inmormantare!" zise Ginny Potter. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,428 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,885 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,402 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |