Sectorul interzis
|
06 Oct 2007, 10:35
|||
|
|||
Tocmai atunci intra Sakura uitandu-se in jur sa vada dak nu a vazut-o cineva. Ochii tuturor fetelor se atzintira pe ea. Cand intoarse capul tzipa:
"Aaaaaaaaaaa!!!!" "Shhhh!!!" spuse toate intr-un glas."Cum ai ajuns aici" "Pai...stiti m-am gandit ca nu o sa am ce face p timpul cand se inchide biblioteca shi atunci am fost sa 'imprumut' o carte. Dar stima ca madam Pince nu ma va lasa ashea ca tocmai am luoat-o pe furis." "Ok...dar cum ai ajuns aici?" "Asta ma intreb shi yo. Nu am mai fost aici in viatza mea. Doar am vrut sa citesc un capitol din aceasta carte shi nu aveam unde in linishte. Shi atunci am vazut o usha care nu era aici pana akuma.Mi-am zis sa o incerc.Dar voi ce cautatzi aici?" "Paai"eziara fetele uitandu-se una la alta... "Cred ca putem sa ii spunem. Este prietena noastra"sp Ginny P. "Dah shi eu spun la fel" "Ce sa imi spunetzi?" "Pai..sti u shi aceatsa este o carte foarte ciudata... se misca in biblioteca. Ginny W. ii spuse Sakurai tot. "Wow!!! Asta chiar e interesant. Pot sa ma alatur shi eu?" "Sigur!Dar mai intai trebuie sa juri ca nu vei spune nimanui...ok?" "Jur." "Am o idee!!! Haidetzi sa o facem oficial. Putem sa juram toate shi sa lipim juramintele shi semnaturile pe acesti peretzi. De asemenea ne putem stabili o ora comuna in care sa ne intalnim aici pana aflam tot despre cartea asta." "Ce idee buna!!!" strigare toate in cor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,402 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,872 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,379 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |