Lights Out.
|
20 Nov 2010, 11:19
|||
|
|||
Draga bestie ,
[URL=http://img38.imageshack.us/i/bestfriendsbymeppol.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861p15-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861p15-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span> Stii foarte bine ca jurnalul tau il frecventez deobicei si nu imi este rusine sa spun asta . In primul rand , sunt sigura ca imi va placea cadoul de la tine . Ti'am spus si ieri , daca exista unul care ma intereseaza foarte mult dintre toate acele lucruri pe care le voi primi astazi , acela va fi al tau . In al doilea rand , nu stiam ca a sta cu una dintre prietenele tale cele mai bune se numeste act de caritate . Mersi pentru ca m'ai informat . In al treilea rand , Jojo o sa reziste fara tine un week'end si sunt sigura ca si tu o sa rezisti chiar neasteptat de bine fara ea . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|