Thread Closed 
Moarte. Durere. Lacrimi.
20 Nov 2010, 14:03
"David ....", atat mai auzea Cryss din toate cate se intamplasera in jurul ei.
"Ce ..... tocmai m-ai facut sa particip la o alta moarte !", tipa cercetasa catre ambele viperine, neputandu-si sustine furia.

'Cred ca o sa traiesc toata viata mea cu aceasta vina. E un lucru groaznic ceea ce s-a intamplat azi.', gandi Cryss, lasand sa-i scape o lacrima.

"Dar nici macar nu-l cunostea-i !", protesta Ronnie.
"Nici pe tine nu te cunosteam la inceput, dar tot nu te-am lasat sa mori ...", ii intoarse Crystal vorba.
"Gata ! Totul s-a terminat, acum sa mergem mai departe cu gandul ca nimeni nu va trai a doua oara aceasta ...", iar aici Lily se opri, dar Cryss era constienta ca urmatorul cuvant avea sa fie Drama.
"Poate ca ai dreptate ...", rosti in sfarsit cercetasa, luand intre cele doua maini ale sale si mainile Veronicai. Semnul iertarii ....

'O voi ierta pentru ca asta simt si pentru ca stiu ca undeva in adancul inimii ei nu si-a dorit asta, dar nu a avut de ales.', medita Crystal inainte de a iesii din camera de spital si ai face un mic gest prin care infirmiera intelese ca cercetasa se va intoarce sa curete, dar mai tarziu .

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Moarte. Durere. Lacrimi. - by Scarlett Soul - 20 Nov 2010, 14:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu Hurio Ricarde Monontoia 23 5,124 25 Apr 2011, 21:03
Last Post: Ema Snow