Asteptand sa se intoarca
|
21 Nov 2010, 12:10
|||
|
|||
Ginny se incorda usor langa mine si chiar intreba ceva, uitandu-se la puma. 'Ava'. Ah, desigur! Probabil ca acesta era numele ei.
M-am uitat spre usa inca deschisa. Nu imi aminteam sa fi intrat in camera asta in copilarie, in anii de studiu. Hm... Rasucindu-ma usor, am privit intreaga sala. Nu se mai intrase de mult timp aici, puteam sa-mi dau seama datorita stratului gros de praf de pe obiecte si panzelor de paianjen din colturi. Oglinda imensa de langa perete reflecta monotonia camerei. M-am apropiat usor si am sters praful cu maneca. O oglinda simpla. Am inghetat. Puteam sa vad in oglinda un lucru minunat. Harry era acolo, teafar si nevatamat, imbratisand-o pe Ginny. Si Ron era acolo! Imi zambea dragastos. Pentru o clipa, am fost suparata ca ei venisera si nimeni nu spusese nimic, dar cand m-am intors, nu erau decat Ginny si Ava. Ciudat... Ah! Asta trebuia sa fie Oglinda lui Erised! Harry si Ron imi povestisera de ea in primul an la Hogwarts. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|