Sectorul interzis
|
06 Oct 2007, 15:20
|||
|
|||
GinnyW se uita vinovat la Kennya.
"Sigur tu ar trebui sa o pastrezi.Adica tu n-ai deschide acesta carte pana nu aflii sigur ca e sigura.Esti mult prea viperina ca sa faci vreo prostie." "hmm ![]() "Atunci?Ce facem?" "Una din voi sa o ia." "Cred ca asta e mai periculos decat sa deschidem cartea.Daca ne ia valul si facem o prostie.Sau sa o gaseasca cineva la noi." "Eh,asta e problema voastra nu a mea." Fetele stateau ingandurate pe coridor.Dna Pince iesi sa se duca la culcare. "Ce faceti voi aici?V-am zis ca biblioteca s-a inchis!" GinnyW ascunse cartea la spate,dar era foarte vizibila si io pasa lui Ada.Ada si ea parea speriata asa ca la randul ei a pasat-o Sakurei. "Ce e cartea aia in mana ta?" Sakura tresari si scapa cartea pe jos.Kennya se apleca si o lua de jos. "Va referiti la aceasta carte?" "Ati luat-o din sectorul interzis nu?" "De fapt nu.Este a mea.Am luat-o de la parintii mei.Si daca nu ma credeti puteti sa le trimiteti o scrisoare via bufnita." Dna Pince se uita cu suspiciune. "Atunci de ce ati mai vrut-o si pe aia din biblioteca?" "Pai simplu."zise GinnyP."Kennya vroia sa o imprumute Sakurei,de aceea era in mana ei.Iar eu o vroiam pt mine.Si daia m-am gandit sa o imprumut de la dumnevoastra." "Cartea asta e periculoasa.Nu aveti ce umbla cu ea.Sa nu va mai prind pe aici.Hai..fugiti la culcare" Fetele o luara la fuga prin castel.Se oprira sa se odihneasca.Kennya ii pasa cartea lui GinnyW. "Poftim.Mi-a ajuns pe ziua de azi.Am stabilit ca va ramane la tine pana aflu eu care este treaba cu ea." Ele se despartisera si fiecare o luara spre camera de zi a caselor proprii. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,462 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,894 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,775 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,417 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |