Trying to defy good
|
21 Nov 2010, 22:15
|||
|
|||
-Amy...am inceput dar mi-a taiat-o
-Ahhh fi fericita!!Esti la Cercetasi Elena!Ti s-a implinit visul spuse ea strambandu-se si eu deja imi pierdeam rabdare. -Termina! am tipat si ea se uita la mine cu uimire apoi cu o privire pe care o cunosteam prea bine. -Deci vi? intreba ea trecand la alt subiect -Unde? am intrebat eu chiar daca stiam raspunsul.Ea isi dadu ochii peste cap si incepu sa inainteze cu bagheta in mana spre Padurea Interzisa. -Amelia!Hei! am strigat dar ea nu se oprea asa ca am inceput sa alerg dupa ea. Am ajuns-o din urma si am prins-o de umar facand-o sa se intoarca cu fata la mine. -Tu chiar vrei sa intri in belele?Revino-ti!Deabia am ajuns aici am spus uitandu-ma serioasa la ea in timp ce o bufni rasul. -Sunt la vipereni spuse cu o voce rece. Vipereni incalca regulile spuse si se zmuci din mana mea si continua sa mearga spre padure. Stiam ca daca ne prindea acolo o sa fim exmatriculate fara nici o vorba dar hei! mie imi placea aventura asa ca ce aveam de pierdut? -Asteapta-ma am soptit si desi era la cativa metri de mine s-a oprit si s-a intors cu sprancenele ridicate.Am inaintat si am luat-o in fata cand am observat ca ea nu vine. -Pai mai vi sau ce? am intrebat-o iar ea ridica din umeri si ma urma. And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|