Trying to defy good
|
22 Nov 2010, 00:10
|||
|
|||
-Ei bine se pare ca mama nu e la spital si tata e bine am spus ridicand din sprancene spre Amelia care zambea.
-Da da bine asa e omoara-ma acum spuse ea bagand hartia in buzunar. Am continuat sa mergem pana cand am ajuns la un lac.Amelia s-a dus mai aproape si a inceput sa se descalte. -Ce faci!? am intrebat aproape strigand. -Pai nu e evident?E un lac deci probabil ca o bae nu strica spuse si incepu sa isi dea bluza jos ramanand in tricou. M-am apropiat de lac si m-am lasat pe vine.Reflectia mea se reflecta in apa curata ca intr-o oglinda. -Nu cred ca e o idee buna am spus si in momentul urmator doua maini m-au prins de umeri si m-au impins in apa. Am innotat pana la suprafata si am inceput sa scuip apa si sa imi dau parul de pe fata.Amelia radea de ii dadeau lacrimile.Am iesit din apa si m-am uitat urat la ea.Mi-am scos bluza si am stors-o deasupra ei.Toata apa din bluza cazuse pe Amy si puteai sa zici ca si ea intrase in apa. -Ce dracu!? striga ea nervoasa -Sa vad cu ce vraja ma usuci pentru ca eu nu raman asa am spus zambind diabolic. And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|