Sectorul interzis
|
06 Oct 2007, 16:23
|||
|
|||
Sakura shi cu Ginny W. fugira la astropufi impreuna in graba. Se oprira un pic in camera de zi sa ishi traga rasuflarea.Sakura se uita speriata la carte.
"Ce e? De ce te uitzi ashea?" "Pai...nu stiu..dar presimmt ca aceasta carte o sa ne aduca numai buclucuri. Shi eu nu vreau ca parintzi mei sa afle despre ashea ceva. Or sa fie shi mai supratzi decat akuma..." "Ei hai Sakura. Nu mai fi ashea speriata...nu o sa afle nimeni...cel putzin ashea sper..." Ginny W. se uita shi ea de data aceasta cu o oarecare tema la carte shi in secunda urmatoare o scapa pe jos cu fata in jos deshisa. Cele doua fete se inspamantara shi se trasara inapoi..destul de aproape de usha. "Ce ne facem akum?Sa deschis...SA DESCHISS!!"pe Sakura o apuca panica. "Gata Sakura nu trebuie sa te speri."Deshi shi ea avea o oarecare teama in glas."Trebuie sa o ridcam fara sa o uitam" "Dar se poate ca blestemele sa fi eshit deja. Te rog mult Ginny nu pune mana pe ea.Hai mai bn sa uitam de ea shi sa ne ducem la culcare." "Shi sa riscam sa o vada cineva shi sa o deschida... shi sa se uita la ea? Asta vrei?" "Nuh...ai dreptate..."zise obosita Sakura. Ginny W. o ridica cu grija de jos fara a se uita shi o inchise la loc.Cele doua fete pareau sa se gandeasca ce sa faca cu ea shi unde sa o ascunda.Statura ashea cam doua minute apoi Skaura indrazni: "Dei unde o vom pune astfel incat nimeni sa nu o vada?" "Nu stiu. Dar sunt obosita. In noaptea asta o voi pune sub perna shi ma voi gandi de dimineatza la asta." Cele doua pareau sa se uita in gol. "Nu..lasa..te pot scapa de povara. Mama mea are o biblioteca unde ishi depoziteaza toate cartzile care nu ii mai trebuiesc intr-o biblioteca ingusta shi intunecoasa. O voi pune akolo. Nu viziteaza acea incapere doar o data pe an |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,406 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,875 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,771 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,384 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |