Sectorul interzis
|
06 Oct 2007, 17:03
|||
|
|||
"Da, dar cum va ajunge cartea la mama ta? Nu putem folosi posta via bufnita. Sti bine k bufnitele pot fi interceptate. Si in plus cartea asta nesuferita este atat de grea..."
"Hm... ada, asta e... atunci unde o punem?" zise Sakura. "O pun in cufarul meu. Hai sus" zpuse Ginny W si arata catre sacrile care duceau in dormitorul fetelor. "Cu protectie maxima!" adauga Sakura "Sau o pun la fund, sub miile de haine si carti pe care le am" zise Ginny facvand cu ochiul. "Ok acum trebuie sa ma culc. Sunt franta..." -------------------- "Cum adik NU MAI ESTE?? intreba Kennya. "Pur si simplu nu o mai gasesc!!" spuse Ginny. "Ce s-a intamplat? zise Ginny Potter aparand langa ele. "O nu! Ginny ai pierdut cartea?" "Nu, nu cartea aia. Mai rau! Mi-a pierdut rochia din matase rosie pe care i-o imprumutasem!" zise Kennya. "Pentru atata lucru..." GinnyP isi dadu ochii peste cap. "Scuze Kennya!" Dar i ntimp ce vb, aparu Sakura, cu rochia Kennyei in maini! "Ginny, asta e a ta?" "Bine te iert." zise Kennya luand rochia si indesandusi-o in geanta. "Dar cartea e bine?" zise Ada aparand si ea din senin. "Da. A luat-o Kennya la ea." sp Ginny W. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,443 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,889 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,409 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |