Trying to defy good
|
22 Nov 2010, 23:52
|||
|
|||
Am vrut sa dau roata lacului.Am vrut sa inot.Daa acum aveam chef de inot.Dar Santiago era aici si...ahh dar cui ii pasa de Santiago!?Eram prieteni din copilarie si nu avea de ce sa imi fie rusine de el.
Mi-am lasat bagheta si carticica cu vraji pe mall si mi-am dat bluza jos,ramanand doar intr-un ticou si in blugi.M-am aruncat in apa rece care in curand deveni calda in timp ce ma obisnuiam cu ea. Inotam pe sub apa cand am vazut ceva stralucind pe fund.M-am dus pe fundul lacului si am vazut ca era un lantisor.L-am luat si am inceput sa inot spre suprafata.Cand am iesit am vazut ca Ammy era acolo cu Santiago si...Francisco si Armando!? -Ammy am .... am spus dar nu am avut timp sa vorbesc pentru ca am fost trasa la fund de doua maini puternice.Am inceput sa ma zbat si sa incerc sa ma eliberez dar era in zadar.Apoi am simtit doua brate cum ma apuca si ma trag la suprafata.Am iesit din apa tusind si cel care ma salvase era ...Armando ca de obicei. -Esti bine!? intreba Ammy si Santiago,Francisco si Armando se uitara la mine ingrijorati. -Nuu nu sunt bine!Unde mie bagheta!? am strigat nervoasa.Acel monstru avea sa mi-o plateasca. -Aici spuse Armando dar cand sa o iau a tras-o.Ce vrei sa faci cu ea? intreba el serios -Ceva ce pe tine nu te priveste am spus si i-am luat-o din mana.Tine asta am spus si i-am dat lantisorul lui Ammy. Am alergat in apa si m-am scufundat.Acel monstru avea sa imi dea socoteala. Am facut vraja de luminozitate non-verbala,norocul meu ca eram buna la vraji non-verbale.Il vedeam indreptandu-se spre mine. "Confundo" mi-am spus si am facut miscarea dijn bagheta.Imediat creatura a devenit confuza. "Engorgio" am mai spus in gand si creatura s-a miscorat la o marime pe care nu am mai putut-o vedea. Am iesit din apa si am facut vraja de uscare apoi m-am imbracat si mi-am luat lantisorul gasit si mi l-am pus la gat.Toata lumea se uita ciudat la mine. -Ce!? am intrebat nervoasa And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|