Trying to defy good
|
23 Nov 2010, 14:52
|||
|
|||
Dupa ce mi-am revenit putin dupa mica lupta cu monstrul am hotarat ca era timpul sa mergem.
-Haide i-am spus lui Ammy ignorandu-i pe cei trei de langa noi. -A donde?intreba ea ridicand din sprancene iar eu i-am aruncat o privire rece. -Ai vrut sa vi in Padurea Interzisa acum esti in Padurea Interzisa asa ca misca-te am spus serioasa si am inceput sa merg. -Hadeti baieti spuse Ammy amuzata si nu m-am putut opri si mi-am dat ochii peste cap. -Ammy nu avem nevoie de companie am spus referindu-ma mai mult la Armando.Cred ca unii pot sa plece am spus inca mergand. -Creo que tienes razon spuse Santiago si m-am oprit in loc,nu la el ma refeream! Santiago a inceput sa mearga in directie opusa asa ca m-am dus si m-am oprit in fata lui. -No!Tu no am spus chicotind si el ridica din sprancene.Haide am continuat si l-am luat de mana si l-am dus inapoi spre grup.El incepuse sa rada si in urmatoarea secunda m-a luat in brate.L-am luat si eu surprinsa si apoi i-am auzit vocea langa urechea mea. -Stiu ce vrei sa faci.Conteaza pe mine! spuse si nu m-am putut abtine si am ras.Nu ma gandisem la nimic dar Santiago tocmai imi daduse o idee geniala. And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|