Sectorul interzis
|
07 Oct 2007, 12:04
|||
|
|||
A doua zi fetele se intalnira iar in fata sectorului Interzis.Desi biblioteca era inchisa,ele isi luara raspunderea de a fi prinse.Oricum dna Pince era plecata in concediu.Kennya isi trase rasuflarea si incepu:
"Am aflat tot ce se putea despre aceasta carte.Si nu e deloc un lucru bun." "Nici nu vreau sa stiu de ce." "Sper ca n-ati deschiso.Deci prima oara nu pare periculoasa.Si chiar nu e pe timpul vietii.Puteti sa o cititi si sa invatati blesteme din ea.Nimic rau pana acum.Dar o cunostiinta de-a mea mi-a zis ca dupa moarte,sufletul tau va ajunge in Iad." "CeeeE???????" "stai putin..Adica noi traim normal pana la batranete.Iar cand vom muri vom ajunge in Iad?"intreba impacientata GinnyW. "Exact.V-am zis eu ca e periculoasa.Dar ce conteaza unde ajungi dupa moarte?" Sakura dadu ochi peste cap si apoi i se lumina minte. "Si cine este acea cunostinta a ta?"suspiciunea crestea. "Treaba mea de unde am facut rost de informatie.Bucurativa ca stiti ce se va intampla cu voi daca o cititi." Linistea iar se aruncase peste coridorul intunecat.Nimeni nu mai zicea nimic. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,402 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,872 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,379 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |