Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog!
26 Nov 2010, 18:03
Folosesc Internet Explorer. Desi multa lume se plange, pana acum nu am avut probleme: si il folosesc de sapte ani, de cand mi-am conectat prima data calculatorul la internet!

Spre surprinderea mea, pana acum cinci minute (incepand cu acum cinsprezece minute) mesajul meu ar fi fost urmatorul:

"Am rezolvat problema... un raspuns mai precis: s-a rezolvat singura. Nu mergea meniul nici de pe calculatorul scolii, chit ca eram sau nu logata, DAR atunci cand am ajuns acasa si m-am autentificat am avut parte de o surpriza placuta. Nu ma intereseaza asa de mult care a fost cauza, dar as vrea totusi sa nu mi se mai intample."

Ei bine... mesajul meu momentan este: problema s-a ''intrerupt'' la momentul respectiv, caci acum e din nou in actiune. Hmm, si este logic ca as vrea sa stiu cauza. Sugerezi sa-mi schimb browserul, Isildur?

Macar a mers cat sa ma pot sorta...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - by Crysella Blythe - 26 Nov 2010, 18:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum Kennya Allen 77 16,295 13 Sep 2014, 18:37
Last Post: Andrei Alexav