Sectorul interzis
|
07 Oct 2007, 12:26
|||
|
|||
Pe drumul spre ora de Farmece.
'Ceva imi spune ca Kennya nu este prea sincera cu noi. Si ce a fost cu raspunsul acela...treaba ei...treaba ei... in fond este si treaba noastra! Ea nici nu stie ce s-a intamplat cu Ginny Weasley si Sakura. Nu i-au spus... Iar ele mi-au spus ceva ca... se uitau in gol? Nu realizau ce fac? Aveau ideei nebunesti pentru unde a ascunde cartea? Dar dimineatza s-au purtat perfect normal... Imi aduc aminte ca am citit undeva... ceva legat... dar ce? Ceva... noaptea... spirite...' Ginny Potter avea atatea in minte. Simtzea cum capul i se invarteste. Usor i se inchid ochii si cade pe pamant. Lesinase! Se afla in fatza unei cartzi. o carte prafuita si groasa. M-ai visase asta odata! Deschide cartea. O rasfoieste si se opreste la pagina 400. Cea mai periculoasa carte este o carte care are doar doua exemplare. Una este pastrata de familia Slytherin si alta se afla la Hogwarts. Aceasta este o carte blestemata. Daca o deschizi, noptzile vei fi posedata de un inger... ingerul dureri. Acesta te va inspira sa faci lucruri nebunesti! Iar dimineatza itzi vei reveni cu totul. Exista un leac... se numeste Floralama. Acest ingredient este foarte rar intalnit.' Incet, Ginny Potter deschide ochii. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,434 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,888 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,403 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |