Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog!
|
27 Nov 2010, 17:13
|||
|
|||
Aylee, m-ai salvat! Am inceput sa fac rotocoale mici cu mouse-ul in jurul fiecarui buton si am observat ca link-urile butoanelor merg cat sa schimb pagina de 2-3 ori, apoi, daca repet operatiunea, merg din nou.
Si bun exemplu ai dat, cand ai zis ca parintii nu te-ar lasa sa schimbi browserul doar pentru ca nu-ti merge un site - ideea la mine e ca eu mi-am (aproape) stricat laptopul... si in lipsa de alternative, momentan, folosesc calculatorul tatalui meu, fiind singurul din desktopurile din casa conectat la internet. Si taica-miu lucrand acasa, nu cred ca l-ar incanta ideea de a-i schimba instrumentul cu care acceseaza internetul zilnic... Si Rosalie, acum am realizat o chestie: atunci cand mi-a mers prima data meniul incepusem sa apas, chit ca nu era niciun link, cu cursorul pe butoanele meniului, si probabil le-oi fi invartit nitel de s-au animat. Deci perseverenta lui ''mai incearca'' a dat roade Multumesc de ajutor tuturor celor care mi-au raspuns! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum | Kennya Allen | 77 | 16,295 |
13 Sep 2014, 18:37 Last Post: Andrei Alexav |