Sectorul interzis
|
07 Oct 2007, 14:49
|||
|
|||
...
"A fost doar un vis!" zise Sakura la micul dejun, rasfoind Profetul Zilei. "Credeti-ma k nu mint. Sunt sigura k am mai citit o astfel de carte k aceea din vis unde apar cele mai periculoase carti. Printre care si cartea noastra." spuse Ginny Potter. "Adica... vrei sa spui k noaptea o sa fim nebune iar ziua lucide?" intreba Ginny W cu gura usor cascata. "Da." "Pai... e mai bine decat sa fiti ziue nebune iar noaptea normale.." zise Ada optimista. "Exista 2 solutii atunci." spuse Ginny Weasley. "Una e antidotul." zise Sakura. "Si alta este sa ne culcam mereu inainte de 8..." spuse Ginny Weasley. "De o mie de ori mai buna e prima solutie! Niciodata nu m'am culcat mai devreme de 10! Dar k sa nu ranim pe nimeni..." Lui Ginny ii tremura vocea. "Dar de ce se intampla asta? Vreau sa spun, nu am citit cartea. Dar..." Se uita ingrozita la Sakura. "S-a deschis! Am scapat-o pe jos... dar nu am citit." Ginny Weasley si Sakura isi plecara privirea abtinandu-se sa nu planga. "Suntem prietene." spuse Kennya aparand din senin. "Va vom ajuta. O sa gasim planta aia... dar de unde incepem?" "Stiu eu ceva despre ea!" spuse Ginny Weasley ca de obicei stiind totul. "Floralama, nu?" Celelalte aprobara in tacere. "E o planta foarte rara. Se gaseste cate un singur exemplar in lacuri mai mari..." incepu ea. " Asta insemna k se gaseste una si in lacul de la noi!" zise Ginny P vesela. "Continua." "Asa... e f greu de gasit... are puterea sa se camufleze." "La naiba!" spuse Ada. "Dar doua zile pe an este vizibila. In aceasta perioada este rosie, mare, in forma de soare." mai zise Ginny Weasley "In ce zile ale anului este vizibila?" intreba Kennya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,419 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,878 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,398 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |